GS Birkhoff Staalwerken

 

GS Birkhoff Staalwerken B.V. is gecertificeerd volgens NEN-EN 1090 voor de executieklassen 1,2,3 en 4, werkt volgens ISO 9001 en bezit VCA**

GS Birkhoff Staalwerken B.V. is als Birkhoff Staalbouw in 1920 opgericht te Pernis. In de loop der jaren heeft Birkhoff zich ontwikkeld tot een internationaal opererende onderneming, waarbij engineering, productie en dienstverlening op een hoog niveau zijn gekomen.

GS Birkhoff Staalwerken B.V. heeft een gerenommeerde naam opgebouwd op het gebied van verkeersportalen, staalconstructies en montagewerk op snelwegen, in havens, utiliteitsgebouwen olie,- en procesindustrie. Uit deze opsomming blijkt dat de opdrachtgevers heel divers van aard zijn; overheden, multinationale ondernemingen en aannemers. Het bedrijf telt 24 medewerkers.

De kwaliteitsborging wordt gerealiseerd volgens het ISO 9001 systeem. Het veiligheidssysteem voldoet aan de eisen die zijn gesteld in de norm VCA**. GS Birkhoff Staalwerken B.V. beschikt over een scala van methodes om producten grondig te kunnen keuren. De bedrijfsvoering wordt ondersteund door moderne, geautomatiseerde controle - en beheerssystemen.


Locatie overzicht, artist impression


Opslag terrein met 20 tons bovenloopkraan

Waarmee kunnen we helpen?

Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor u kunnen doen

Meer info...

Contact info

Energiebaan 14, 3255 SB, Oude Tonge | Nederland

+31 (0)10 - 438 80 11

info@gsbirkhoff-staalwerken.nl

LinkedinGoogle Maps